Paardenhaar Armband Roos stainless steel

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 20,00 (inclusief 21% btw)

Rondgevlochten armband van paardenhaar met hartje en karabijn sluiting van stainless steel .

Armband Roos is een elegante armband van rondgevlochten paardenhaar. Op de foto's is de armband uitgevoerd in haar met een lichte kleur en haar in zwart wit (3 strengen zwart, 1 streng wit). De karabijn sluiting heeft een extra lange ketting voor mogelijkheden tot langer of korter dragen, plus een subtiel hartje voor de liefde voor jouw paard.
Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 7 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

© 2016 - 2021 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel