Paardenhaar Sleutelhanger Orient

Vorige Artikel 9 van 9
€ 14,95

Sleutelhanger Orient met hart ornament en kwastje .

Sleutelhanger Orient is uitgevoerd in goud kleur en voorzien van een prachtig metalen hartje en paardenhaar kwastje. Het hartje is ongeveer 36mm in doorsnede en het kwastje ongeveer 45mm lang.

Deze sleutelhanger is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad en natuurlijk naar wens te voorzien met eigen naam of die van je geliefde dier.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken.
De levertijd van deze sleutelhanger zal ongeveer 7 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

© 2016 - 2022 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel