Paardenhaar Armband Sturdy

Vorige Artikel 6 van 9 Volgende
€ 21,50 (inclusief 21% btw)

Elastische kralen armband met paardenhaar, Hematiet, jaspis en hout.

Armband Sturdy bevat patrolblauwe Jaspis. Deze steen zorgt voor de goede doorstroming van energie. Positieve energie wordt opgenomen en negatieve energie wordt afgevoerd. De steen bevorderd het gevoel van vrijheid, positieve instelling en werkt ontspannend.  De hematiet in deze armband zorgt voor aarding en wilskracht en heeft goede invloed op de bloedsomloop. Verder vind je prachtige Legion blue houten kralen in deze armband die het geheel verbindt.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 7 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

© 2016 - 2021 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel