Paardenhaar Armband Bond

Vorige Artikel 10 van 10
€ 24,95

Elastische kralen armband met paardenhaar, Lavasteen, Jade, Hematiet en hout.

Armband Bond is een echte armband voor hem en haar en door de kleuren zwart met zilver bij alles te dragen. Centraal tussen de Jade stenen ligt de ronde kraal waar de haren of as in verwerkt worden.  Alles handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek in combinatie met een verlijmde knoop.

Er zitten zwart houten kralen, Jade, Lavasteen en Hematiet kralen in deze armband.
Zwarte Jade is een steen die sterke energien uit die voorkomen dat de negatieve energien jou aura binnentreed. De Lavasteen werkt daarbij aardend en geeft je wilskracht en moed om door te zetten. Hematiet heeft daarbij weer een goede invloed op je bloedsomloop.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 14 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

© 2016 - 2023 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel