Paardenhaar Armband Aenora

Vorige Artikel 6 van 10 Volgende
€ 24,95

Elastische kralen armband met paardenhaar, jade, stainless steel en hout.

Armband Aenora bevat roze Jade, die voor positiviteit zorgt. Ook bevat deze armband hele mooie bruine Darkwood houten kralen en zijn er stainless steel tussenstukjes ingezet. De paardenhaar kraal is ovaal en voorzien van veel haar. Wil jij minder haren in jouw kraal, geef dit dan even aan bij je bestelling.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 14 werkdagen zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

© 2016 - 2023 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel