Paardenhaar Armband Allandro

Vorige Artikel 6 van 10 Volgende
€ 22,95

Let op: De kleuren van de blauwe facetstenen op de studiofoto's, zijn wat lichter dan de kleuren in werkelijkheid.

Elastische kralen armband met paardenhaar, Agaat, hematiet, stainless steel en hout.

Armband Allandro bevat witte Agaat. Deze steen werkt stabiliserend, beschermend en laat je veilig voelen. Het helpt jezelf accepteren en stimuleert de concentratie en analytisch denken. Hierdoor stimuleert het persoonlijke groei en ontwikkeling. Fysiek heeft agaat een positieve werking op het immuunsysteem.  De energie van agaat is zacht en rustig. De steen moet daardoor vaak wat langer gedragen worden voor hij effect heeft maar is daardoor wel heel geschikt voor gevoelige mensen.

Ook bevat deze armband hele mooie facet geslepen jeansblauwe natuurstenen en de prachtige Legionblue houten kralen. De tussenzetsels zijn van hematiet en stainless steel wat zorgt voor perfecte kwaliteit.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 7 werkdagen zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

© 2016 - 2021 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel