Paardenhaar armband Lucky Zhira

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 34,50

Dubbele armband met paardenhaar, hout, natuursteen en stainless steel naamlabeltje.
Armband 1 is uitgevoerd met een ronde paardenhaar kraal en voorzien van de naamlabel. Armband 2 is volledig van natuursteen Hematiet, behalve het Stainless steel tussenstuk. Hierop staan de tekst "Lucky" en een ster en klavertje vier afgebeeld.

Dubbele armband.
Naamlabeltje voor jouw uitgekozen naam.
Top kwaliteit.
Handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek en een
verlijmde knoop.
Wordt standaard geleverd in luxe sieradendoosje.
Armbandset bestaat uit:
- houten kralen
- natuurstenen
- stainless steel tussenstukjes
- stainless steel naamlabeltje


Dit sieraad is alleen te bestellen met eigen haren. Naast paardenhaar is dit sieraad ook geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 7 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

 

© 2016 - 2021 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel