tijdelijk niet vooradig

Paardenhaar Armband set Jackpot

Artikel 3 van 5
€ 32,50

Elastische kralen armband met paardenhaar, Tijgeroog, frosted tijgeroog en hout.

Armband set Jackpot bestaat uit twee armbanden die zowel door hem als haar gedragen kunnen worden. Deze set kent twee middelpunten; de paardenhaar kraal, maar ook de enorme Tijgeroog steen van de andere helft van deze armband.
Ik zal je verder vertellen over de krachtige Tijgeroog in deze armband.

Tijgeroog geeft kracht, verhoogt jouw energie en vitaliteit. Hij zet je met twee benen op de grond en zorgt ervoor dat je makkelijker rust ervaart. In moeilijke periode kan Tijgeroog zorgen voor vertrouwen en meer geloof in jezelf. Daarnaast is deze half edelsteen ook nog eens prachtig om te zien, doordat hij in het licht steeds veranderd. De Frosted Tijgeroog in deze armband zorgt voor een winters laagje. Het is net of deze kraal een klein laagje bevroren dauw met zich mee draagt. Wees gerust, hij voelt heerlijk warm aan.

Ook deze set is van een zware kwaliteit elastiek, handgemaakt en voorzien van verlijmde blinde knopen. Het voordeel van dit Duo is dat alle tussenstukjes ook nog eens van Stainless steel gemaakt zijn. Geen allergische reacties dus!

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden- of kattenhaar in te verwerken.

Omdat elk sieraad door mij met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende dieren, geef dit aan me door en ik maak er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 14 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel