Paardenhaar Sleutelhanger Loeki

Vorige Artikel 6 van 9 Volgende
€ 14,95

Sleutelhanger Loeki met kwastje en klipje .

Zoek jij een paardenhaar sleutelhanger die prijstechnisch gunstig is, maar waarbij je wel optimaal gebruik van haren hebt? Dan is Sleutehanger Loeki met een kwastje van paardenhaar echt iets voor jou.

Deze paardenhaarsleutelhanger is voorzien van een kwastje van ongeveer 8cm lang. Als sleutelhangerring heb je de keuze uit een hartje, sterretje of een ronde vorm. Hoe leuk is dat!?!

Deze sleutelhanger is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken.
De levertijd van deze sleutelhanger zal ongeveer 7 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

© 2016 - 2022 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel