Paardenhaar Sleutelhanger Clover

Artikel 1 van 9 Volgende
€ 18,95

Iedereen kan wel wat geluk gebruiken.

In deze sleutelhanger, met de vorm van een klavertje vier, zit die dikke portie geluk. Niet alleen geluk hoor, maar ook je waardevolste bezit; Je paard!
Het klavertje is ongeveer 4 x 3,5 cm en de sleutelhanger is in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar:

- Milky silver
Grove zilver glitters in een doorzichtig witte achtergrond.
- Green sparkle
Fijne groene glittertjes in een hoofdzakelijk doorzichtige achtergrond.
- Transparent floating
Helemaal transparant, waardoor de haren lijken te zweven.

Deze sleutelhanger is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad, maar is ook zeker geschikt voor alle andere soorten haren.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende dieren, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken.
De levertijd van deze sleutelhanger zal ongeveer 14 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

© 2016 - 2022 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel