Paardenhaar Armband Fortuin

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 23,95

Elastische kralen armband met paardenhaar, Graniet, hematiet en hout.

Paardenhaar armband Fortuin is een schitterende warme armband met een klein subtiel glittertje. De grantiet  kralen werken aardend en de hematiet zorgt voor een betere bloedsomloop. Een warme armband voor de koudere dagen, maar ook zeker voor dat warme gevoel wat je krijgt van je beste maatje.

De armband is van zware kwaliteit elastiek en heeft een verlijmde knoop voor nog meer stevigheid.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken.
De mogelijkheid om deze armband nog persoonlijker te maken is er door een naamlabel bij te bestellen. Het merkje van DIERbaar-sieraad staat op de ene kant en op de andere kant kun je een naam naar keuze laten zetten. Geef dit aan in je keuzemenu.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 7 werkdagen zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

© 2016 - 2022 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel