Paardenhaar Speldje Waldemar

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 12,50

Is je oude pony net verkocht of je vorige paard met pensioen? Hoe fijn is het dan wanneer hij nog altijd bij je kan zijn op concours. Met een mooi revers speldje op je wedstrijd jasje kan dit!

TIP: Dit revers speldje is natuurlijk een dierbaar cadeau om te geven en heeft niet veel haar nodig!TIP!

In dit zilver zwart speldje zitten een aantal dunne lichte paardenharen plus een klavertje 4 (voor de nodige geluk op wedstrijd) verwerkt en heeft een diameter van 12 mm.
Dit sieraad is alleen te bestellen met eigen paardenhaar.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 7 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

© 2016 - 2022 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel