DIERbaar-sieraad.
Ik ben Linda van der Kooi en binnen mijn bedrijf DIERbaar-sieraad maak ik alle sieraden waar haren in verwerkt worden. In het assortiment vind je kralenarmbanden, gevlochten armbanden, revers speldjes, sleutelhangers en hangers aan een halsketting. In deze sieraden kan eigenlijk alle soorten haar verwerkt worden. Hierbij kun je denken aan paardenhaar, hondenhaar maar ook mensenhaar. Zo’n 70% van alle sieraden die bij DIERbaar-sieraad worden besteld, wordt paardenhaar in verwerkt.  

Waarom een sieraad met paardenhaar?
Sieraden met paardenhaar worden om verschillende redenen gedragen. Allereerst omdat de sieraden prachtig en persoonlijk zijn. Je kunt je eigen paardenhaar aanleveren via de post of langs komen brengen.
In veel gevallen is dit haar van paarden die mensen op dit moment nog bezitten. Op deze manier is je paard ook bij je als je niet op stal bent. Want laten we eerlijk zijn, de momenten dat we niet bij ons paard kunnen zijn willen we dat het liefst wel.

Verlies.
Ook kun je om een hele speciale reden een sieraad laten maken. Bijvoorbeeld bij verkoop of verlies van je paard. Hierdoor heb je een mooie, tastbare en persoonlijke herinnering aan jouw dierbare paard.
Er wordt persoonlijk en secuur met de haren van jouw paard omgegaan. Wil je het overgebleven haar terug, meld je dit bij je bestelling en wordt dit netjes retour gedaan.

Materiaal.
Op dit moment worden er veel kralenarmbanden besteld. Het grote voordeel van deze armbanden is dat er echt maar heel weinig haar voor nodig is en je toch veel van je paard terug ziet. Ik werk hier met natuurlijke materialen als hout, kokos, stenen, half edelstenen en edelstenen. De stenen worden samengesteld op kleur en werking.
De haren worden verwerkt in een epoxy kraal die in drie verschillende maten kan worden uitgezocht.
In de webshop vind je vele voorbeelden, maar ook wordt er vaak in overleg met de klant een geheel uniek gepersonaliseerde armband gecreëerd.


Dit is mijn allergrootste paarden liefde: Pytron's Herman.

© 2016 - 2022 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel