De persoon achter DIERbaar-sieraad.
Ik ben Linda van der Kooi en ik maak met veel liefde en passie alle sieraden van DIERbaar-sieraad. Een creatieve duizendpoot met een enorme liefde voor dieren en natuur. Samen met mijn man en dochter woon ik op een fantastische plek in het Noorden van friesland aan de Waddenzee. Op onze boerderij vind je naast mijn Gelderse paard Herman, ook drie Bengaalse poezen, een hele hoop stalkatten voor het nodige jachtwerk en nog een aantal andere paarden en pony's.
 

Naast alle verzorging die alle dieren op de boerderij nodig hebben, rijd ik dressuur met mijn paarden. In de zomermaanden doe ik veelal mee aan dressuurwedstrijden en rij ik, voor de kenners onder ons, in de klasse ZZzwaar met mijn paard Herman.
Ik probeer elk jaar een veulentje te fokken en zo nu en dan een nestje lieve Bengaalse kittens hoort ook bij mijn dierenpassie.
 

Ultiem genieten met mijn Gelderse paard Herman
 

Welke sieraden vind je bij DIERbaar-sieraad?
DIERbaar-sieraad heeft de laatste tijd een enorme groei doorgemaakt. Zo is er naast de armbanden waarin haren kunnen worden verwerkt, ook ruimte gekomen voor het werken met zilver. Binnenkort komen er dan ook zilveren ringen online waarin de haren van je DIERbaren kunnen worden verwerkt. Inmiddels staan de ringen die zonder haren vervaardigd worden, ook in de webshop.

Waarom een sieraad met paardenhaar?
Sieraden met paardenhaar worden om verschillende redenen gedragen. Allereerst omdat de sieraden prachtig en persoonlijk zijn. Je kunt je eigen paardenhaar aanleveren via de post of langs komen brengen.
In veel gevallen is dit haar van paarden die mensen op dit moment nog bezitten. Op deze manier is je paard ook bij je als je niet op stal bent. Want laten we eerlijk zijn, de momenten dat we niet bij ons paard kunnen zijn willen we dat het liefst wel.

Verlies.
Ook kun je om een hele speciale reden een sieraad laten maken. Bijvoorbeeld bij verkoop of verlies van je paard. Hierdoor heb je een mooie, tastbare en persoonlijke herinnering aan jouw dierbare paard.
Er wordt persoonlijk en secuur met de haren van jouw paard omgegaan. Wil je het overgebleven haar terug, meld je dit bij je bestelling en wordt dit netjes retour gedaan.

Materiaal.
Op dit moment worden er veel kralenarmbanden besteld. Het grote voordeel van deze armbanden is dat er echt maar heel weinig haar voor nodig is en je toch veel van je paard terug ziet. Ik werk hier met natuurlijke materialen als hout, kokos, stenen en edelstenen. De stenen worden samengesteld op kleur en werking.
De haren worden verwerkt in een epoxy kraal die in drie verschillende maten kan worden uitgezocht.
In de webshop vind je vele voorbeelden, maar ook wordt er vaak in overleg met de klant een geheel uniek gepersonaliseerde armband gecreëerd.
 

 

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel