Paardenhaar Armband Jackpot

Artikel 5 van 9
€ 24,95

Elastische kralen armband met paardenhaar, Tijgeroog, frosted tijgeroog en hout.

Armband Jackpot is een bijzondere armband met een sterke werking door zijn overvloed aan Tijgeroog stenen. Hij is uitgevoerd met een ronde paardenhaar kraal en alle tussenstukjes zijn van Stainless steel of natuursteen Hematiet. Ben jij benieuwd wat Tijgeroog voor jouw kan betekenen, lees dan verder.

Tijgeroog geeft kracht, verhoogt jouw energie en vitaliteit. Hij zet je met twee benen op de grond en zorgt ervoor dat je makkelijker rust ervaart. In moeilijke periode kan Tijgeroog zorgen voor vertrouwen en meer geloof in jezelf. Daarnaast is deze half edelsteen ook nog eens prachtig om te zien, doordat hij in het licht steeds veranderd. De Frosted Tijgeroog in deze armband zorgt voor een winters laagje. Het is net of deze kraal een klein laagje bevroren dauw met zich mee draagt. Wees gerust, hij voelt heerlijk warm aan.

De armband is van zware kwaliteit elastiek en heeft een verlijmde knoop voor nog meer stevigheid.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 14 werkdagen zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel