Paardenhaar armband Ziva

Artikel 12 van 12
€ 36,50

Deze ruige armband met haar natuurlijke vormen en elegante touch, past helemaal bij jou.

De Ziva is een dubbele armband, waarvan de ene een haarkraal in het midden heeft die omringt wordt door Tijgeroogkralen, afgewerkt met een subtiele glimmer. In de andere armband komt de ruige kant naar voren door de Tijgeroog in hele afwisselende en onverwachts ruige vormen.

Dubbele armband.
Naamlabeltje voor jouw uitgekozen naam.
Top kwaliteit.
Handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek en een
verlijmde knoop.
Wordt standaard geleverd in luxe sieradendoosje.
Armbandset bestaat uit:
- houten kralen
- natuurstenen
- stainless steel tussenstukjes
- stainless steel naamlabeltje


Dit sieraad is alleen te bestellen met eigen haren. Naast paardenhaar is dit sieraad ook geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 14 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

 

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel