Het is weer "Lootjes-trek-tijd" en jawel, jij hebt het lootje getrokken van een heuse paardengek.


Er staan vooral heel veel paard gerelateerde artikelen op het verlanglijstje die, als je ze online opzoekt, enorm pijn doen in je portemonnee. De moed zakt je in de schoenen...

Gelukkig ben je nu bij DIERbaar-sieraad aanbeland en kan ik je mededelen dat elke paardengek een lievelingspaard heeft. Zo'n lievelingspaard die het liefst mee naar huis werd genomen en, als dit maar enigzins mogelijk was, in de gang werd neergezet. Ja, zo diep gaat die gekte.

Daarom heb ik een
SPECIALE MISSIE
voor jou;
Trek (of laat dit iemand doen die jou bij deze missie helpt) een aantal staartharen van het geliefde dier uit en zorg dat deze haren bij mij komen. Een paardengek maak je namelijk ten aller tijde blij met een geweldig mooi sieraad waar de haren van het lievelingspaard in verwerkt zijn.

Hieronder vindt je jouw "Lievelingspaard-sieraad-stappenplan" plus een aantal linkjes naar schitterende sieraden die helemaal geen pijn doen in de portemonnee en waarbij je nog ruimte in je budget overhoud om een chocolade letter toe te voegen.

Stap 1. Regel de staartharen van "Lievelingspaard".
Stap 2. Verpak ze in een boterhamzakje of gripzakje en leg deze naast je PC of telefoon.
Stap 3. Zoek een sieraad uit, plaats je bestelling, noteer je order nummer en voeg dit toe aan de haren.
Stap 4. Stuur dit geheel op naar Dierbaar-sieraad, Wjuk 26, 9145 RB Ternaard of kom het langs brengen.

Binnen 12 tot 16 werkdagen heb jij een keurig ingepakt cadeautje door de deur, die gegarandeerd zorgt voor een enorme verrassing en emotie bij de "Paardengek".

Neem hieronder een kijkje bij de sieraden die zorgen voor een pijnvrije portemonnee en een blije "Paardengek".

Liefs,
 

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel