Oscar

Artikel 10 van 10
€ 31,50

Elastische kralen armband met paardenhaar, Sandstone, Calciet, Witte Agaat en hout.

DIERbaar-sieraad voegt een super veelzijdige hengst toe aan de hengstenspecials.

De negende armband in de reeks Hengstenspecials is een sieraad van de goedgekeurde IHW en KGPS hengst Oscar. Ook zie je zijn naam vaak verschijnen bij het GrP want zijn nakomelingen kunnen bij dit stamboek ook volledig geregistreerd worden.

De hengst is een nakomeling van Orbaldo II uit een moeder van Gerlinus en meet 1,62m. Hij wordt in meerdere disciplines in de sport uitgebracht door zijn eigenaresse Marjolein van der Burg en laat altijd goede wil zien. Je kunt deze combinatie tegenkomen in de springring, tijdens een cross of in de dressuurbaan waar ze inmiddels uitkomen in de klasse M2. Oscar staat ter dekking bij Stal vd Burg.

Paardenhaar armband Oscar is samen met de eigenaresse van Oscar samengesteld en geheel passend gemaakt bij hun rood-wit-blauwe outfit van de cross.
In deze armband vindt je de glinsterende blauwe Sandstone die de positieve kijk op het leven bevordert, maar ook de rode Calciet die je motiveert, daadkracht en moed geeft. Om het totaal pakket aan stenen af te maken heb ik de witte Agaat toegevoegt voor een beschermd en veilig gevoel.

Aan deze armband zit een Stainless Steel naamlabel, waar elke gewenste naam kan worden ingevoerd.
In het midden van de armband ligt een ronde kraal waar de haren of as in verwerkt worden.  Alles handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek in combinatie met een verlijmde knoop.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken. Op het RVS label is het mogelijk om een naam naar keuze te laten zetten.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 10 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.
 

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel