Wellbrow Tommy

Artikel 9 van 10
€ 31,50

Elastische kralen armband met paardenhaar, Turquoise, natuursteen, shamballa  en hout.

DIERbaar-sieraad mag weer een kampioen toevoegen aan de hengstenspecials.

Armband Tommy is de achtste armband in de reeks Hengstenspecials en de tweede van het jaar 2022. Prachtige armbanden die in samenspraak met de eigenaar of ruiter van de hengst zijn ontworpen.

De inmiddels 18 jaar oude Wellbrow Tommy is een in Engeland gefokte Fellpony van 1,38m hoog. Het is een nakomeling van Heltondale Mountain Mist II uit een moeder van Wellbrow hercules.
Hij werd maarliefst 3x kampioen op de hengstenkeuring en in 2016 behaalde hij ook nog eens het sportpredikaat dressuur onder het zadel.


Tijdens de uitreiking van de armband liet Tommy zien dat hij naast een stoere hengst ook een geweldige kinderpony is. Het dochtertje van eigenaresse Nynke van der Horn, kon zo op de rug van de kampioen en een rondje over het erf maken. Tommy staat ter dekking bij zorgboerderij de Flint in Fochteloo, waar Nynke ook de nieuwe vorm van trauma en stress verwerking ESDR therapy aanbiedt.

De armband heeft twee kleuren in de basis, zwart en Turquoise. De Turquoise steen die een prominente rol in deze armband heeft werkt zuiverend en brengt evenwicht. Deze werkt vitaliserend bij uitputting en heeft een positieve werking bij depressie en stemmingswisselingen.  Aan deze armband zit een Stainless Steel naamlabel, waar elke gewenste naam kan worden ingevoerd.
In het midden van de armband ligt een ronde kraal waar de haren of as in verwerkt worden.  Alles handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek in combinatie met een verlijmde knoop.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken. Op het RVS label is het mogelijk om een naam naar keuze te laten zetten.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 10 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.
 

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel