Ionic

Artikel 8 van 10

Elastische kralen armband met paardenhaar, natuursteen, shamballa  en hout.

Dit keer mocht ik een armband maken voor een grote vriendelijke reus!

Armband Ionic is de zevende in de reeks Hengstenspecials en de eerste van het jaar 2022. Prachtige armbanden die in samenspraak met de eigenaar of ruiter van de hengst zijn ontworpen.

Ionic is een zes jarige Shire dekhengst die dit jaar voor zijn levenslange goedkeuring aangeboden gaat worden. Het is een nakomeling van Acle Kings Legend uit moeder Robin Hood Stables Ionika waarvan de vader Acle BB King is.
Deze sympatieke Shire dekhengst meet nu een dikke 1,80m en wordt onder het zadel gereden door Sarita de Leeuw.

Ionic is gefokt door de Robin Hood Stables en vanaf veulen in bezit van de familie de Leeuw. In samenwerking met Obelix-Stables wordt Ionic middels KI, aangeboden als dekhengst.

Een hengstenspecial armband maken voor deze grote heer was prachtig en het uitreiken van dit sieraad was een feestje. Deze rustige hengst die zich steeds optimaal en attent toonde genoot zichtbaar van alle aandacht.

De armband heeft drie kleuren in de basis, maar door de gemeleerde natuurstenen en de glimmende shamballa kralen zit er een opvallend tintje aan, wat natuurlijk enorm bij Ionic past. Aan deze armband zit een Stainless Steel naamlabel, waar elke gewenste naam kan worden ingevoerd.
In het midden van de armband ligt een ronde kraal waar de haren of as in verwerkt worden.  Alles handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek in combinatie met een verlijmde knoop.

Deze armband kan niet meer worden besteld.

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel