Ionic

Artikel 8 van 10
€ 31,50

Elastische kralen armband met paardenhaar, natuursteen, shamballa  en hout.

Dit keer mocht ik een armband maken voor een grote vriendelijke reus!

Armband Ionic is de zevende in de reeks Hengstenspecials en de eerste van het jaar 2022. Prachtige armbanden die in samenspraak met de eigenaar of ruiter van de hengst zijn ontworpen.

Ionic is een zes jarige Shire dekhengst die dit jaar voor zijn levenslange goedkeuring aangeboden gaat worden. Het is een nakomeling van Acle Kings Legend uit moeder Robin Hood Stables Ionika waarvan de vader Acle BB King is.
Deze sympatieke Shire dekhengst meet nu een dikke 1,80m en wordt onder het zadel gereden door Sarita de Leeuw.

Ionic is gefokt door de Robin Hood Stables en vanaf veulen in bezit van de familie de Leeuw. In samenwerking met Obelix-Stables wordt Ionic middels KI, aangeboden als dekhengst.

Een hengstenspecial armband maken voor deze grote heer was prachtig en het uitreiken van dit sieraad was een feestje. Deze rustige hengst die zich steeds optimaal en attent toonde genoot zichtbaar van alle aandacht.

De armband heeft drie kleuren in de basis, maar door de gemeleerde natuurstenen en de glimmende shamballa kralen zit er een opvallend tintje aan, wat natuurlijk enorm bij Ionic past. Aan deze armband zit een Stainless Steel naamlabel, waar elke gewenste naam kan worden ingevoerd.
In het midden van de armband ligt een ronde kraal waar de haren of as in verwerkt worden.  Alles handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek in combinatie met een verlijmde knoop.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken. Op het RVS label is het mogelijk om een naam naar keuze te laten zetten.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 10 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.
 

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel