Franke BP42

Artikel 7 van 10
€ 31,50

Elastische kralen armband met paardenhaar, Lavasteen, Jade en hout.

Een hele imposante hengst die dit keer centraal staat!

Armband Franke BP42 is de vijfde in de reeks Hengstenspecials. Prachtige armbanden die in samenspraak met de eigenaar of ruiter van de hengst zijn ontworpen.

Franke BP42 is een imposante Barock Pinto hengst van bijna 1,70 en zijn afstamming is Willem van Nassau x Tietse 428. Hij staat ter dekking bij Stal de Voorsprong en wordt in de sport uitgebracht door Melanie Wemmenhove. Franke BP42 loopt op dit moment Z2 dressuur en hij bezit veel talent voor het hogere werk.


Armband Franke BP42 is voorzien van een RVS label met de naam Franke BP42, maar hier kan elke gewenste naam in komen te staan. Ik heb het ontwerp dicht bij het ras gehouden en ben gaan werken met de drie kleuren zwart, wit en zilver.
In het midden van de armband ligt de smalle kraal waar de haren of as in verwerkt worden.  Alles handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek in combinatie met een verlijmde knoop.

In deze armband vind je witte Jade, Lavasteen en zwarte houten kralen. Witte Jade is een steen die sterke energien uit, die voorkomen dat de negatieve energien jouw aura binnentreden. De Lavasteen werkt daarbij aardend en geeft je wilskracht en moed om door te zetten.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken. Op het RVS label is het mogelijk om een naam naar keuze te laten zetten.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 7 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

Omdat bij deze armband een naamlabel zit, kan de levering enkele dagen langer duren.

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel