Lanto HBC

Artikel 6 van 10
€ 26,50

Elastische kralen armband met paardenhaar, Jade, Hematiet en hout.

Alweer hebben we een kampioenshengst in de Hengstenspecials!

Armband Lanto HBC is de derde in de reeks Hengstenspecials. Prachtige armbanden die in samenspraak met de eigenaar of ruiter van de hengst zijn ontworpen.

Lanto HBC is goedgekeurd bij het KWPN richting Tuigpaard en in eigendom van Jan Schep (HBC stal). Zijn afstamming is Delviro HBC x Patijn x Renovo en hij staat ter dekking bij HvMstal in Hoornsterzwaag. Als driejarige was Lanto kampioen op de hengstenkeuring in Den Bosch.
Hij wordt voor de wagen getraind door Harry van de Middelaar en onder het zadel rijdt Hennie Roffel de hengst.


Armband Lanto HBC is een vrouwelijke armband met de kleuren aubergine, roze, zilver en veel bling. Centraal tussen de roze glitter Polymeer stenen ligt de ronde kraal waar de haren of as in verwerkt worden.  Alles handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek in combinatie met een verlijmde knoop.

Er zitten aubergine houten kralen, Jade, Polymeer en Hematiet kralen in deze armband.
Jade is een steen die sterke energien uit, die voorkomen dat de negatieve energien jou aura binnentreed. Hematiet heeft daarbij weer een goede invloed op je bloedsomloop en zorgt voor aarding.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 7 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel