Jelte

Artikel 5 van 10
€ 31,50

Elastische kralen armband met paardenhaar, Sandstone, Jade, Hematiet en hout.

Dit keer een sprookjesachtige hengst in de Hengstenspecials, kijk die voorpluk!

Armband Jelte is de vierde in de reeks Hengstenspecials. Prachtige armbanden die in samenspraak met de eigenaar of ruiter van de hengst zijn ontworpen.

Jelte is een donker isabelkleurige, rastypische Fjordenhengst en zijn afstamming is Hermansen x Briggen. Hij is in eigendom van Stal Haas te Grijpskerk en staat hier ook ter dekking.
Jelte is met hoge cijfers opgenomen in het stamboek met maarliefst een 9 voor het rastype.
Op dit moment wordt Jelte onder het zadel uitgebracht in de Z dressuur door Heleen de Haas.


Armband Jelte is een speciale armband binnen de Hengstenspecials collectie. Het is de eerste armband die voorzien is van een RVS label met de naam Jelte. Het ontwerp is door de eigenaresse en trainster helemaal geinspireerd op de kleuren van Jelte en het resultaat mag er zijn.
Armband Jelte is een armband met de kleuren Pearwood brown, goud, bruin, wit en zilver
In het midden van de armband ligt de ovale kraal waar de haren of as in verwerkt worden.  Alles handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek in combinatie met een verlijmde knoop.

In deze armband vind je de prachtige glinsterende Sandstone kralen. Sandstone werkt opbeurend en maakt je hoofd helder.  De hematiet in deze armband zorgt voor aarding en wilskracht en heeft goede invloed op de bloedsomloop. Witte Jade is een steen die sterke energien uit die voorkomen dat de negatieve energien jou aura binnentreed. Deze steen is voorzien van een streepje goud.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van Jelte van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 7 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

Omdat bij deze armband een naamlabel zit, kan de levering enkele dagen langer duren.

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel