Peru's Armani

Artikel 4 van 10
€ 27,50

Elastische kralen armband met paardenhaar, natuursteen, hematiet en hout.

En weer mocht ik een armband maken voor een kampioen!

Armband Peru's Armani is de zesde in de reeks Hengstenspecials. Prachtige armbanden die in samenspraak met de eigenaar of ruiter van de hengst zijn ontworpen.

Peru's Armani is voor het leven goedgekeurd bij het Nederlands Appaloosa Stamboek en is een nakomeling van Sartors Showtime x Peru's Scen Tao. In 2016 werd deze zwart shabrakbonte hengst van bijna 1,70m. kampioen bij de dekhengsten. Hij is gefokt door en in eigendom van de familie Dijkstra te Hallum, waar hij ook ter dekking staat.
Inmiddels loopt Peru's Armani Z dressuur en scoren zijn nakomelingen goed op de keuringen. Hij wordt geroemd door zijn vriendelijke karakter wat bij de uitreiking van het sieraad ook echt naar voren kwam.


Armband Peru's Armani is de eerste armband in deze reeks die ik mocht uitreiken aan een heer. In het ontwerp heb ik daar ook rekening mee gehouden. Stoer, maar zeker unisex te dragen en met de kleuren rekening gehouden met het type en ras.
In het midden van de armband ligt een ronde kraal waar de haren of as in verwerkt worden.  Alles handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek in combinatie met een verlijmde knoop.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken. Op het RVS label is het mogelijk om een naam naar keuze te laten zetten.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 7 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.
 

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel