Ibsen B

Artikel 3 van 10

Elastische kralen armband met paardenhaar, Jade, Hematiet, Labradoriet en hout.

Armband Ibsen B is de eerste van de reeks Hengstenspecials. Prachtige armbanden die in samenspraak met de eigenaar of ruiter van de hengst zijn ontworpen.

Ibsen B is goedgekeurd bij het KWPN richting Gelderspaard. Zijn afstamming is Wynton x cabochon x Goudsmit en hij is in het bezit van Anouk Slabbers die hem ook onder het zadel heeft. Anouk was erg enthousiast en we werden super gastvrij ontvangen. Dit jaar is Ibsen B weer beschikbaar voor de fokkerij.


Armband Ibsen B is een echte armband voor hem en haar en door de kleuren zwart met zilver bij alles te dragen. Centraal tussen de Jade stenen ligt de ronde kraal waar de haren of as in verwerkt worden.  Alles handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek in combinatie met een verlijmde knoop.

Er zitten zwart houten kralen, Jade, Labradoriet en Hematiet kralen in deze armband.
Zwarte Jade is een steen die sterke energien uit, die voorkomen dat de negatieve energien jou aura binnentreed. Labradoriet is een sterk beschermende steen. Het beschermt tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. Hematiet heeft daarbij weer een goede invloed op je bloedsomloop.

Deze armband kan niet meer worden besteld.

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel