Ibsen B

Artikel 3 van 10
€ 26,50

Elastische kralen armband met paardenhaar, Jade, Hematiet, Labradoriet en hout.

Armband Ibsen B is de eerste van de reeks Hengstenspecials. Prachtige armbanden die in samenspraak met de eigenaar of ruiter van de hengst zijn ontworpen.

Ibsen B is goedgekeurd bij het KWPN richting Gelderspaard. Zijn afstamming is Wynton x cabochon x Goudsmit en hij is in het bezit van Anouk Slabbers die hem ook onder het zadel heeft. Anouk was erg enthousiast en we werden super gastvrij ontvangen. Dit jaar is Ibsen B weer beschikbaar voor de fokkerij.


Armband Ibsen B is een echte armband voor hem en haar en door de kleuren zwart met zilver bij alles te dragen. Centraal tussen de Jade stenen ligt de ronde kraal waar de haren of as in verwerkt worden.  Alles handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek in combinatie met een verlijmde knoop.

Er zitten zwart houten kralen, Jade, Labradoriet en Hematiet kralen in deze armband.
Zwarte Jade is een steen die sterke energien uit, die voorkomen dat de negatieve energien jou aura binnentreed. Labradoriet is een sterk beschermende steen. Het beschermt tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. Hematiet heeft daarbij weer een goede invloed op je bloedsomloop.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 7 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel