Jurre 495

Artikel 2 van 10
€ 26,50

Elastische kralen armband met paardenhaar, Tijgeroog, Lavasteen en hout.

In het project Hengstenspecials mag een Fries paard natuurlijk niet ontbreken. DIERbaar-sieraad gaat voor het beste en daarom heeft de allerbeste Friese hengst zijn naam gegeven aan deze schitterende armband. De viervoudige kampioen Jurre 495.
Hengstenspecials, prachtige armbanden die in samenspraak met de eigenaar of ruiter van de hengst zijn ontworpen.

Jurre 495 is goedgekeurd bij het KFPS en zijn afstamming is Maurits 437 (sport) x Jasper 366 (sport/pref).
Wat werden we hartelijk ontvangen op het mooie bedrijf Stal Chardon. We konden Anita blij maken met haar unieke armband, waar de haren van Jurre 495 het middelpunt zijn.

Armband jurre 495 is een stoere armband, die toch elegantie uitstraalt. Er zijn twee krachtige stenen in deze armband verwerkt; Tijgeroog en Lavasteen.
Tijgeroog vergroot je energie, kracht en vitaliteit. Het werkt aardend en bevordert de rust.
De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht en vertrouwen geven. Lavasteen geeft je de moed en kracht om door te zetten.
Centraal in de armband ligt de ronde kraal waar de haren of as in verwerkt worden.  Alles handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek in combinatie met een verlijmde knoop.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 7 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

 

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel