Olaf

Artikel 1 van 10

Elastische kralen armband met paardenhaar, Labradoriet, Jade, Hematiet, shamballa en hout.

Dit keer een speciale hengst in de Hengstenspecials, kijk die kleur dan!

Armband Olaf is de eerste van 2023 in de reeks Hengstenspecials. Prachtige armbanden die in samenspraak met de eigenaar of ruiter van de hengst zijn ontworpen.

Olaf is een rastypische Fjordenhengst die opvalt door zijn diepgijze grablakk kleur en zijn fantastische beweging. Zijn vader was de vierde hengst in onze hengstenspecials Jelte, die inmiddels in Amerika staat. Zijn moeder is een dochter van Kventin. Olaf is in eigendom van Stal Haas te Grijpskerk en staat hier ook ter dekking.

Armband Olaf is voorzien van een stainless steel label waar een naam naar keuze op kan worden gezet. Voor het ontwerp hebben Fenny en ik ons geheel laten inspireren door de kleur en uitstraling van de hengst Olaf.
In het midden van de armband ligt de ronde kraal waar de haren of as in verwerkt worden.  Alles handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek in combinatie met een verlijmde knoop.

De grijzige Labradoriet, die je in armband Olaf vindt, kent vele kleuren van schittering in de zon. Daarnaast is Labradoriet een sterk beschermende steen. Het beschermt tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. Hematiet heeft daarbij weer een goede invloed op je bloedsomloop. Als aanvulling zorgt de zachtroze Jade voor extra reiniging, bescherming en liefde.
 

Deze armband kan niet meer worden besteld.

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel