Olaf

Artikel 1 van 10
€ 31,50

Elastische kralen armband met paardenhaar, Labradoriet, Jade, Hematiet, shamballa en hout.

Dit keer een speciale hengst in de Hengstenspecials, kijk die kleur dan!

Armband Olaf is de eerste van 2023 in de reeks Hengstenspecials. Prachtige armbanden die in samenspraak met de eigenaar of ruiter van de hengst zijn ontworpen.

Olaf is een rastypische Fjordenhengst die opvalt door zijn diepgijze grablakk kleur en zijn fantastische beweging. Zijn vader was de vierde hengst in onze hengstenspecials Jelte, die inmiddels in Amerika staat. Zijn moeder is een dochter van Kventin. Olaf is in eigendom van Stal Haas te Grijpskerk en staat hier ook ter dekking.

Armband Olaf is voorzien van een stainless steel label waar een naam naar keuze op kan worden gezet. Voor het ontwerp hebben Fenny en ik ons geheel laten inspireren door de kleur en uitstraling van de hengst Olaf.
In het midden van de armband ligt de ronde kraal waar de haren of as in verwerkt worden.  Alles handgemaakt en voorzien van zwaar elastiek in combinatie met een verlijmde knoop.

De grijzige Labradoriet, die je in armband Olaf vindt, kent vele kleuren van schittering in de zon. Daarnaast is Labradoriet een sterk beschermende steen. Het beschermt tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. Hematiet heeft daarbij weer een goede invloed op je bloedsomloop. Als aanvulling zorgt de zachtroze Jade voor extra reiniging, bescherming en liefde.

Dit sieraad is te bestellen met eigen paardenhaar of met paardenhaar van Olaf van DIERbaar sieraad. Ook is dit sieraad geschikt om honden-, katten-, mensenharen of as in te laten verwerken.

Omdat elk sieraad door ons met de hand wordt gemaakt en niet 1 haartje gelijk is, kan er wat verschil zijn met het voorbeeld. Heb je speciale wensen met betrekking tot de hoeveelheid haar en eventueel gebruik van haar van verschillende paarden, laat dit aan ons weten en we maken er een uniek en persoonlijk sieraad van.

Kijk voor informatie over het versturen van het haar eerst op deze pagina en volg alle stappen van het verzenden. Alleen zo kunnen we jouw DIERbaar sieraad maken. Ook kun je daar de informatie lezen over het juist meten van je polsmaat voor de perfecte armband.
De levertijd van dit sieraad zal ongeveer 7 werkdagen en soms zelfs sneller zijn. Dit gaat in op het moment dat DIERbaar sieraad de haren heeft ontvangen.

Omdat een DIERbaar Sieraad het dierbaarste cadeau is om te geven, kun je er voor kiezen om het als cadeau te laten verzenden. Geef dit aan in de keuze menu´s.

Omdat bij deze armband een naamlabel zit, kan de levering enkele dagen langer duren.

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel