Help! Het is nog maar een aantal weken tot aan de kerst.
Ja, leest het goed, nog een aantal weken en dan is de tijd van liefde, gezelligheid, warmte bij het haardvuur, mooie versieringen, een boom met uitvallende naalden in huis, veel te veel eten en cadeautjes weer aangebroken.

Zij hoopt op (misschien zelfs; verwacht) iets betekenisvols in deze tijd.

Ik zal jou deze vraag stellen:
Waar houdt ze van?
"Van mij"  zal je eerste antwoord zijn, maar wat voor antwoord komt er bij je boven borrelen als je iets langer de tijd neemt om over deze vraag na te denken? Bij nader inzien is er 1 wezen in haar leven, waarvan jij soms het gevoel krijgt dat die jou soms even van je troon stoot.
Juist, geef het maar toe.....
Je vriendin heeft een hobby, een passie, een levensstijl. Een groot, harig, geld-etend, tijdrovend
paard.
Mijn advies voor deze kerst en een gelukkig leven: Geef een DIERbaar-sieraad cadeau.

Betrek een vriend, vriendin, moeder, zus, staleigenaar of stalgenootje bij dit complot. Of je moet zelf sterk genoeg in je schoenen (of beter nog, laarzen) staan om een aantal staartharen uit haar grote liefde te trekken. Doe dit alles wel wanneer zij eens een keertje niet op stal is en hou deze liefdevolle verrassing voor je.

Hieronder heb ik een aantal suggesties voor je staan. Met deze sieraden zit je altijd goed. Prachtige kleuren, stijlvolle ontwerpen met natuurlijke materialen en geweldig afgewerkte armbanden. De naam van haar edele viervoeter kan zelfs nog worden toegevoegd in het naamlabeltje en maakt het geheel helemaal af.
Ik zorg dat jij binnen 12 werkdagen een fantastisch en smaakvol ingepakt Kerstcadeau door de deur hebt, waar je vriendin je eeuwig dankbaar voor zal zijn.
Op naar een Kerst om nooit te vergeten!

Liefs,
 

© 2016 - 2024 DIERbaar-sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel